Johtava kirjastopedagogi Espoon kaupunginkirjastoon

Työavain 3-802-18

Vakinainen työsuhde 
Sellon kirjasto, Leppävaarankatu 9, 02600, Espoo

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten parissa? Haluatko osallistua kouluyhteistyöhön ja järjestää vapaa-ajan toimintaa lapsille ja nuorille kirjaston pajassa sekä nuortenosastolla? 

Espoon kaupunginkirjastossa on haettavana johtavan kirjastopedagogin vakituinen tehtävä. Tehtävänä on vastata ja koordinoida Sellon (Leppävaara) ja Tapiolan alueiden kirjastoissa peruskouluyhteistyötä. 

Kirjastopedagogilla on peruskouluyhteistyön lisäksi erityinen vastuu sisällöntuotannosta ja sen kehittämisestä lastenkirjastotyössä Espoon kaupunginkirjastossa.

Espoon kaupunginkirjasto on lasten pedagogisen kirjastotyön johtava suunnannäyttäjä Suomessa. Teemme erittäin vaikuttavaa ja laajaa päiväkoti- ja kouluyhteistyötä sekä monipuolista lasten ja nuorten lukutaitoa tukevaa toimintaa.

Työotteemme on kokonaisvaltaisesti pedagoginen, keskeisenä tavoitteena oppimiselle ja oivaltamiselle otollisen ilmapiirin luominen vuorovaikutuksen ja jaetun asiantuntijuuden keinoin. Espoon kaupunginkirjastossa tehtäväkierto on jokaisen oikeus ja velvollisuus. Työnkuvasi samoin kuin työpisteesikin tulee siis muuttumaan vuosien varrella. Saat opetella uusia taitoja ja tehtäviä, ja kirjasto saa osaamisesi monipuolisesti käyttöön.
Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään:
Työ on kaksivuorotyötä ja siihen sisältyy myös viikonloppuvuoroja. 

Edellytämme kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten kanssa ja pedagogisten palvelujen suunnittelusta, johtamisesta, toteuttamisesta ja uusien palvelujen kehittämisestä.

Arvostamme kokemusta lastenkirjastotyöstä, sujuvaa ruotsin kielen taitoa ja kokemusta musiikin käytöstä lastenkirjastotyön työvälineenä.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka 2880,95 €/kk
Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika 36 h 45 min viikossa

Kirjastomme inspiroi ja tuo voimaa arkeen.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hakuaika 17.5-1.6.2018 klo 15.45.

Lisätietoa ja linkki sähköiseen hakujärjestelmään
 

Kaupunki
Espoo
Sijainti
Sellon kirjasto
Organisaatio
Espoon kaupunki
Yhteyshenkilö
Merja Pihlajamäki
Puhelin
0468773079