Informaatikko Kuopion kaupunginkirjastoon

Kuopion kaupunginkirjastossa on haettavana informaatikon tehtävä.

Kuopion kaupunginkirjasto hoitaa Etelä- ja Pohjois-Savon kattavaa alueellista kehittämistehtävää, jonka opetus- ja kulttuuriministeriö on sille määrännyt asetuksella 660/2017. Informaatikko työskentelee Kuopion pääkirjastossa alueellisen kehittämistyön tiimissä painopistealueenaan monimuotoinen koulutussuunnittelu ja tiedotus (60 % työajasta) sekä hoitaa Kuopion kaupunginkirjaston kirjastoammatillisia ja tiedotuksellisia tehtäviä (40 % työajasta).

Alueellista kehittämistehtävää hoitava informaatikko luo edellytyksiä Etelä- ja Pohjois-Savon yleisten kirjastojen toiminnan vahvistumiselle. Työn tavoitteena on toimialueen yleisten kirjastojen verkostoitumisen ja yhteistyön tukeminen sekä osaamisen monipuolinen kehittäminen. Työtehtävät painottuvat koulutussuunnitteluun sekä tiedotus- ja markkinointitehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista toimintaympäristön seurantaa, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää organisointikykyä, paineensietokykyä sekä erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia. Informaatikko osallistuu kansalliseen yhteistyöhön.

Eduksi katsotaan koulutussuunnitteluun ja tiedotustehtäviin liittyvä työkokemus ja/tai koulutus. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Ajokortti B-luokka.

Tehtävän työaika: 36,75 t/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy: 9.12.2018 klo 12:00

Tehtäväkohtainen palkka: 2692,49 €/kk

Työn luonne: kokoaikatyö

Työsuhteen kesto: vakinainen

Haastatteluaikataulu: 3. - 4.1.2019

Työ alkaa 4.2.2019

Organisaation kuvaus

Kuopion kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjaston lisäksi 13 lähikirjastoa sekä 3 kirjastoautoa ja se hoitaa Etelä- ja Pohjois-Savon kattavaa alueellista kehittämistehtävää. Kirjastopalvelut kuuluvat hyvinvoinnin edistämisen palvelualueelle ja ovat osa omatoimisen hyvinvoinnin palveluja. Kuopion kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat lähipalvelu- ja aluepäällikkö Heli Muhonen puh. 0447182353 ja asiakas- ja kokoelmapäällikkö Minna Koistinen puh. 0447182360.

http://www.kuopio.fi

http://kuopio.finna.fi

 

Hae paikkaa: www.kuntarekry.fi työavain: 204212

Kaupunki
Kuopio
Sijainti
pääkirjasto, Maaherrankatu 12
Organisaatio
Kuopion kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Heli Muhonen
Puhelin
0447182353