Informaatikko

Haemme informaatikkoa vakinaiseen työsuhteeseen Kirjastoverkon yhteisiin palveluihin. Tehtävänäsi on vastata Helsingin kaupunginkirjaston venäjän- ja vironkielisen aineiston kokoelmatyöstä, aineiston valinnasta yhdessä valintaryhmän kanssa. Lisäksi vastaat määrärahojen seurannasta sekä kokoelman ylläpidosta yhdessä kirjastojen sisältötiimien kanssa.

Helsingin kaupunginkirjaston rooli valtakunnallisena kehittäjänä näkyy tehtävissäsi kustannusalan ja metatietoekosysteemin kanssa. Tehtävääsi kuuluvat myös metatiedon käsittely, e-aineistot, sekä big datan analysointi tekoälyä hyödyntävässä kellutus- ja logistiikkajärjestelmässä.

Tehtävän vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Eduksesi tehtävässä luetaan hyvä tuntemus venäjän- ja vironkielisestä kirjallisuudesta. Osaat innostaa, innostua venäjän- ja vironkielisestä kirjallisuudesta ja saat muutkin mukaan. Sinulla on hyvät työyhteisö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Eduksesi katsotaan myös muu monipuolinen kielitaito.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Aino Ketonen
aino.ketonen@hel.fi
Tehtävää haetaan helsinkirekry.fi -palvelussa. Suora linkki hakuilmoitukseen: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUV…

Hakuaika päättyy 8.6.2020 klo 15:00.

Kaupunki
Helsinki
Alkaa
Organisaatio
Helsingin kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Aino Ketonen