Harjoittelija haussa Lastensuojelun Keskusliiton tietopalveluun!

Lastensuojelun Keskusliitto on keskusjärjestö, joka tekee asiantuntija- ja vaikuttamistyötä lasten suojeluun liittyvissä asioissa. Keskusliitossa on kahden hengen tietopalvelu sekä kaikille avoin lapsitiedon erikoiskirjasto, joka tarjoaa tietoa lasten ja perheiden asemasta ja oikeuksista.

Etsimme tietopalveluumme harjoittelijaa, jonka tehtävänä ovat keskusliiton tiedonohjaukseen ja arkistonmuodostukseen liittyvät kartoitus- ja suunnittelutehtävät. Harjoittelija pääsee lisäksi osallistumaan muihin Lastensuojelun Keskusliiton kirjaston ja tietopalvelun rutiinitöihin sekä asiakaspalveluun.

Toivomme harjoittelijaa, joka voi sitoutua täysipäiväiseen työharjoitteluun 3–4 kuukaudeksi. Aloituspäivämäärä on sovittavissa joustavasti, mutta toivomme aloitusta mahdollisimman pian.

Hakijalta odotamme asianhallinnan ja tiedonhallinnan osaamista, erityisesti tiedonohjaussuunnitelman laatimisesta sekä kiinnostusta tietopalvelutehtäviin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitteellisuutta sekä positiivista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan.

Tarjoamme monipuolista työkokemusta erilaisista tietopalvelun tehtävistä, laajan näköalapaikan lasten suojeluun, mukavan työyhteisön ja viihtyisät työtilat Helsingin Eirassa. Harjoittelijalle maksetaan palkkaa työkokemuksen mukaisesti. Palkkaus täyttää Kelan asettaman työssäoloehdon minimipalkkauksen määrän.

Jos uskot olevasi hakemamme harjoittelija, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi meille 22.9. mennessä osoitteella rekry@lskl.fi.

Lisätietoja antaa tietoasiantuntija Katri Koivunen, p. 044 5629 552.

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Armfeltintie 1
Organisaatio
Lastensuojelun Keskusliitto
Yhteyshenkilö
Katri Koivunen
Puhelin
044-5629552