Hanketyöntekijä Digiavaimet-hankkeeseen

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta, joka satsaa sivistykseen ja hyvinvointiin. Kunta sijaitsee reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä länteen. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Haemme joukkoomme hanketyöntekijää kunnan kirjaston ja nuorisopalveluiden yhteishankkeeseen. Digiavaimet-hankkeessa kehitetään henkilöstön ja kuntalaisten digiyhteiskuntataitoja.

Tunnet uusimmat laitteet, e-aineistot ja pelimaailmaa. Olet somevirtuoosi ja hallitset sähköiset palvelut ja prosessit. Vlogit, tubetus ja livestriimaus eivät myöskään ole sinulle vieraita. Omaat myös pedagogista ja nuorisotyöllistä pelisilmää ja osallistavaa otetta.

Selvität ja suunnittelet yhdessä henkilöstön kanssa osaamistarpeita ja taitojen kehittämistä.  Suunnittelet ja osallistut myös viestintään erityisesti kotisivuilla ja somessa. Osaat myös ohjata ja kouluttaa eri-ikäisiä ja erilaisen osaamispohjan omaavaa henkilöstöä ja kuntalaisia. Olet myös mukana suunnittelemassa sähköisiä palveluitamme.

Hankkeesta on laadittu alustavat suunnitelmat, mutta hankkeen projektisuunnitelma, toteutus ja raportointi vaativat myös omaa osaamistasi. Pääset vaikuttamaan tarvittavien välineiden hankintaan. Luot ja toteutat digineuvonnan paketin, jota kirjaston ja nuorisopalveluiden henkilöstö toteuttaa myös hankkeen jälkeen. Hanke kestää vuoden 2019 loppuun asti.

Lähimmät työkaverisi ovat kirjaston informaatikko ja nuorisopalvelukoordinaattori, mutta teet töitä koko kirjasto- ja nuorisopalveluiden henkilöstön kanssa. Toimit myös varhaiskasvatuksen, opetuksen ja kolmannen sektorin kanssa yhdessä. Tarvitsetkin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja digiosaamisen lisäksi. Esimiehenäsi toimii kirjasto- ja vapaa-aikapalveluiden päällikkö. Työyhteisömme on joustava, kehittymismyönteinen ja kaksikielinen. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä erityisesti asiakasohjauksessa.  

Tarjoa rohkeasti osaamistasi, tehtäväkuvan räätälöinti oman osaamisesi ja vakituisen henkilöstön kesken on mahdollista!

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tai korkeakoulututkinto esim. kirjasto-, ICT- tai nuorisotyön alalta.

Kielitaito

Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen erinomaista suullista ja hyvää kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää osaamista.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävä täytetään kuuden (5) kuukauden koeajalla 21.1.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.  Työsuhteeseen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä lain yksityisyyden suojasta työelämässä 6 §:n tarkoittama huumausainetodistus.Tutkinto- ja työtodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakuaikaa on jatkettu 20.1.2019 klo 23.45 asti.

Kaupunki
Siuntio
Sijainti
Siuntio
Päättyy
Organisaatio
Siuntion kunta
Yhteyshenkilö
Maarit Tuomisto
Puhelin
050 386 0825