HAMK hakee kahta tietopalveluneuvojaa

Haemme korkeakoulukirjaston kansainväliseen asiakaspalvelutyöhön kahta tietopalveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.11.2020 ja 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Oletko asioihin tarttuva, innostunut ja asiakasmyönteinen kirjastoalan osaaja? Näkyvätkö toiminnassasi oma-aloitteisuus sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joilla selviät kiperistäkin asiakastilanteista, myös englanniksi? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietopalveluneuvojan tehtäviin kuuluvat korkeakoulukirjaston monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä kampuksilla että verkossa. Työhön sisältyy myös aineiston kuljettamista ja liikkumista kampusten välillä. Lisäksi työhön kuuluu kokoelmatyöhön liittyviä tehtäviä sekä osallistumista kirjaston kehittämiseen.

Tietopalveluneuvojalta edellytetään korkeakoulututkintoa, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot. Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja yhteystyökykyä. Tehtävässä tarvitset ajokortin sekä fyysiset valmiudet aineistojen kuljettamiseen (kirjalaatikoiden nostelua ja kantamista).

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkentän monialaisessa ja kehittyvässä korkeakouluympäristössä.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta viimeistään 4.10.2020.

Kaupunki
Hämeenlinnna
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteyshenkilö
Sinikka Luokkanen
Puhelin
040 865 8885