Erikoiskirjastovirkailija Pitäjänmäen kirjastoon

Etsimme erikoiskirjastovirkailijaa tilat- ja osallisuustiimiin Pitäjänmäen kirjastoon.

Pääpaikkanasi on hiljattain remontissa uudistunut Pitäjänmäen kirjasto, ja sen lisäksi toimit myös Malminkartanon kirjastossa.

Molemmat kirjastot sijaitsevat koulurakennuksen yhteydessä. Pitäjänmäen kirjaston naapurissa on myös nuorisotalo ja jalkapallokenttä. Lapset ja nuoret käyttävät ahkerasti kirjastoa, ja järjestämme monenlaista toimintaa eri-ikäisille asukkaille.

Yksikössämme työskentelee esihenkilön lisäksi kahdeksan vakituista työntekijää. Tästä johtuen kaikkien työntekijöidemme tehtäväkuviin sisältyy paljon asiakaspalvelua, neuvontatyötä ja päivittäistä logistiikkaa, vaikka jokaisella työntekijällä on myös omat erityiset vastuualueensa kirjastossa.

Erikoiskirjastovirkailijana tehtäviisi kuuluu kirjastopalvelujen kehittäminen työyhteisön ja läntisen alueen tilat- ja osallisuustiimin jäsenenä. Tehtävässä suunnittelet ja toteutat tapahtumia, joiden viestintä kuuluu myös vastuullesi. Tehtäviisi kuuluu myös kumppaniyhteistyö ja asukkaiden osallistaminen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy/jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon verran kirjasto- ja informaatioalan opintoja tai tieto- ja kirjastoalan ammattitutkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen, hyvää englannin kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muiden kielten osaaminen on sinulle plussaa.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä ja omatoimisuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tietotekniikkataitoja. On tärkeää, että tulet toimeen lasten ja nuorten kanssa. Arvostamme myös hyvää markkinointi- ja viestintäosaamista.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kirjojen, tiedon ja lukemisen edistämisen parissa yhteisöllisen Pitäjänmäen kulttuurisen toiminnan keskiössä.

Jos tehtävä kiinnostaa, niin haethan viimeistään 17.9.2020 klo 15.00 tämän sivun kautta. 

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kaupunki
Helsinki
Sijainti
Jousipolku 1, 00370 Helsinki
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Helsingin kaupunki
Yhteyshenkilö
Helena Ohene Menu