Datanhallinnan projektisuunnittelijat (2)

Itä-Suomen yliopisto on yksi Suomen suurimmista monialaisista tiedeyliopistoista. Tarjoamme opetusta lähes sadassa pääaineessa. Opiskelijoita on noin 15 500 ja työllistämme 2 700 henkilöä. Toimimme Joensuussa ja Kuopiossa. Kansainvälisissä yliopistojen vertailuissa sijoitumme maailman parhaiden joukkoon. Yliopiston kirjasto koordinoi yliopiston avoimen tieteen palveluita, jotka toteutetaan monitoimijaisessa verkostossa.

Haemme Itä-Suomen yliopiston Joensuun tai Kuopion kampuskirjastoon

Kahta määräaikaista datanhallinnan projektisuunnittelijaa

Projektisuunnittelijana toimit tutkimusdatan hallinnan asiantuntijatehtävässä osana tutkimusaineistojen tuen verkostoamme, jonka tehtävänä on tukea tutkijoiden datanhallintaa ja kehittää siinä tarvittavia palveluita. Palvelukokonaisuutta rakennetaan vastaamaan tutkijan tarpeita hyödyntäen palvelumuotoilun menetelmiä. Palveluita ja projekteja tuotetaan Itä-Suomen yliopistolle, minkä lisäksi olemme mukana myös kansallisissa ja kansainvälisissä tutkimusdatan hallinnan ja avoimen tieteen hankkeissa.

Työtehtävä painottuu tutkimusdatan hallinnan palveluiden suunnittelu- ja kehittämistehtäviin sekä tutkimusaineistojen hallinnan tuen tehtäviin kehittämishankkeessa. Toivomme sinulta tutkimuksen tuen palvelujen tuntemista sekä avoimen tieteen ja tutkimusdatan hallinnan osaamista. Tarkempi tehtävänkuva sovitaan tehtävään valittavan henkilön osaamisen perusteella. Avoinna on kaksi projektisuunnittelijan paikkaa, joissa eduksi katsotaan yliopistomme tieteenalojen, kuten terveystieteiden, luonnontieteiden tai ihmistieteiden toimintaympäristön tuntemus. Tärkeintä on kuitenkin kyky hahmottaa tutkimusaineistojen hallintaan liittyvää toimintaa laajasti ja tieteiden välisesti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet avoin tiimityöskentelijä, ja sinulla ovat erinomaiset yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkkotyöskentelytaidot. Tehtävässäsi tarvitset suomen ja englannin kieltä. Osaat kehittää palveluja käyttäjälähtöisesti, hahmottaa kokonaisuuksia ja olet taitava organisoimaan. Osaat työskennellä verkostoissa, omaat kokemusta projektimaisesta työskentelystä ja haluat olla mukana kehittämässä palveluita tutkimuksen tueksi. Olet myös ennakkoluuloton ja oppimismyönteinen.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa.

Projektisuunnittelijan määräaikaiset tehtävät täytetään ajalle 1.1. - 31.12.2021. Määräaikaisuuden perusteena on projektiluontoinen tehtävä. Tehtävien aloitusajasta voidaan neuvotella.

Tehtävien palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti vaativuustasoille 8-9 (2574,43 € - 2967,98 €/kk). Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirjaston johtaja Jarmo Saarti, puh. 029 445 8010, s-postiosoite: jarmo.saarti@uef.fi ja tietoasiantuntija Tomi Rosti, puh. 029 445 8303, s-postiosoite: tomi.rosti@uef.fi

Uuden työntekijän tullessa yliopiston palvelukseen käytetään koeaikaa.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää:

- CV

- kopiot tutkintotodistuksista ja työtodistuksista

- motivaatiokirje

- muut asiakirjat ja/tai lyhyt kirjallinen selostus tehtävän kannalta merkittävistä ansioista

 

Hakemus tulee jättää viimeistään 4.12.2020 sähköisellä hakulomakkeella.

Kaupunki
Joensuu tai Kuopio
Sijainti
Pohjois-Karjala tai Pohjois-Savo
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Itä-Suomen yliopiston Joensuun tai Kuopion kampuskirjasto
Yhteyshenkilö
Jarmo Saarti
Puhelin
029 445 8010