Kaksi kirjastovirkailijaa

Haemme kahta kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntynummen ja Virkkalan kirjastoihin.  
 
Mäntynummen kirjaston kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu muun muassa kirjaston asiakaspalvelu, kokoelmatyö, lastenkirjastotyö ja lukemisen edistäminen, osallistuminen kirjaston kehittämiseen sekä tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä kaupungin asiakaspalvelupistetoimintojen hoitaminen.  
 
Virkkalan kirjaston kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu muun muassa kirjaston asiakaspalvelu, kokoelmatyö, kirjaston lehtiaineiston tilaaminen, saapumisvalvonta, varastointi sekä poisto, osallistuminen kirjaston kehittämiseen sekä tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen, yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä kaupungin asiakaspalvelupistetoimintojen hoitaminen. Lisäksi kirjastovirkailijan tulee olla valmis osallistumaan lastenkirjastotyön toteuttamiseen ja lukemisen edistämiseen. 
 
Edellytämme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme joustavuutta, yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä itsenäistä työotetta. 
 
Työaika on 36,75 h viikossa. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä.  
 
Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. 
 
Tehtäväkohtainen palkka on 2198,65 €/kk. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.  Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n todistus terveydentilastaan. 
 
Haastattelut pidetään viikoilla 25-26. 
 
Lisätietoja antaa: kirjastotoimenjohtaja Merja Lonkainen p. 050 462 1642, merja.lonkainen@lohja.fi  
 
Lohjan kaupunki on savuton työnantaja. 
 
YHTEYSTIEDOT: Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 10.6.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-28-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Kaupunki
Lohja
Alkaa
Päättyy
Organisaatio
Lohjan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö
Merja Lonkainen
Puhelin
0504621642