Kirjallisuusupokkeen teemana runous

Kirjastojen sivuille suunnitellun kirjallisuusupokkeen teemana on nyt runous. Kirja, joka kolahti -sarjan videossa Seppo Puttonen kertoo kotimaisen lyriikan klassikosta, Edith Södergranin Runoja-teoksesta. Upokkeessa videota täydentävät Kirjasammosta kirjahylly "Runo ja rakkaus", joka esittelee viime vuosien kotimaista runoutta rakkaudesta, ja Sivupiiristä kirjahylly "Katti Matikaisen kirjamylly 2. Lukeminen kehittää kieltä". Lisäksi mukana on kokoelma Kysy kirjastonhoitajalta -palvelun runoaiheisia vastauksia.

Mikä on kirjallisuusupoke?

Tuotamme Kirjastot.fi:ssä sisältöjä kaikkien yhteiseen käyttöön. Jotta sisältöjen hyödyntäminen verkkokirjastoissa, kotisivuilla ja blogeissa olisi mahdollisimman vaivatonta, kokoamme myös ajankohtaisia sisältöjä upokkeisiin. Kun lisäätte kerran upokkeen koodin sivuillenne, päivittyvät uudet sisällöt sivuillenne automaattisesti. Yksi tuottamistamme upokkeista on kirjallisuusupoke, joka tuo katsottavaksi ajankohtaisen videon ja siihen liittyvät linkit Kirjasammon lukuvinkkeihin ja Makupalojen linkkivinkkeihin. Aiheesta riippuen lisätietolinkit voivat olla myös esimerkiksi Musiikkikirjastot.fi-, eKirjasto-, Sivupiiri- tai Kysy kirjastonhoitajalta -sisältöjä.

Upoke tuo usein päivittyvää ajankohtaista sisältöä vaivattomasti sivuillenne. Olkaa yhteyksissä, jos teillä on toiveita sisällöiksi tai kaipaatte apua upokepaikan perustamiseen.

Lisätietoja:
Kirjastokaista - Riitta Taarasti, toimittaja ja tuottaja