Jarkko Laineen syntymäpäivämatinea

Miki Liukkonen ja Haikuvia Turun kaupunginkirjaston ja Jarkko Laineen seura ry:n perinteisen syntymäpäivämatinean ohjelmassa lauantaina 17. maaliskuuta pääkirjaston tieto-osastolla.

Tilaisuudessa kirjailija Miki Liukkonen kertoo kulttimaineen saavuttaneesta O:sta, Jarkko Laine -palkinnon voittanut Anu Kaaja ensimmäisestä romaanistaan Ledasta sekä Pirkko Soininen taiteilija Ellen Thesfleffistä kertovasta Ellenistä. Runoilija Henry Lehtonen lukee tilaisuudessa kirjailija ja kirjastonhoitaja Markku Innon runoja jäähyväiskokoelmasta Haikuvia.

Turun Messukeskus Oy:n projektijohtaja Tiina Heiskari kertoo tulevan syksyn Turun kirjamessujen ohjelmasta. Tilaisuuden juontajina ja haastattelijoina toimivat toimittaja Jaakko Mikkola ja kirjailija Joni Pyysalo. Matinean järjestävät yhteistyössä Jarkko Laineen seura ja Turun kaupunginkirjasto.

Tilaisuus on avoin kaikille, tervetuloa!

Jarkko Laineen seura on perustettu vuonna 2007 nimikkokirjailijansa elämäntyön tunnetuksi tekemiseksi ja suomalaisen kirjallisuuden edistämiseksi. Seura hallinnoi haastavalle kotimaiselle kaunokirjalliselle teokselle myönnettävää Jarkko Laine -palkintoa, joka jaetaan seuraavan kerran toukokuussa 2020.

Linkit:
Jarkko Laineen seura ry
Jarkko Laineen seura (Facebook)

Kaupunki
Turku