Miksi ei voi ostaa "jostakin" Jorma Hynnisen laulamaa KALLAVETTÄ ? Ja toinen toive ostaa :"Neitsyt Maria pesee pojan kapaloita" ,tabernaakkelikuoro....muuta en…

Kysytty
19.1.2017

Miksi ei voi ostaa "jostakin" Jorma Hynnisen laulamaa KALLAVETTÄ ? Ja toinen toive ostaa :"Neitsyt Maria pesee pojan kapaloita" ,tabernaakkelikuoro....muuta en muista...

Vastaus

Vastattu
19.1.2017
Päivitetty
19.1.2017

Viola-tietokannan mukaan Jorma Hynninen ei ole koskaan levyttänyt laulua "Kallavesj", joten sellaista levyä ei voi olla ostettavissakaan.

Kysyjän toinen toive koskenee Mormon Tabernacle Choir -nimistä kuoroa, joka on levyttänyt paljon mm. joululauluja. En valitettavasti itse osaa sanoa, mihin englanninkieliseen lauluun ilmaisu "Neitsyt Maria pesee pojan kapaloita" viittaa. Kuoron levyjä ei välttämättä ole helppoa saada Suomesta, mutta nykyaikana voi verkon kautta tilata, siellä tarjontaa kyllä on runsaasti. Jos kysyjän asuinpaikkakunnalla on vielä levykauppa, sieltä kannattaa vierailla ja kysymässä. Helsingissä levykauppa Fuga varmasti auttaa löytämään kysyjän tarkoittaman laulun.

Heikki Poroila

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

Laulun "Neitsyt Maria pesee pojan kapaloita" espanjankielinen nimi on La Virgen lava pañales ja englanninkielinen nimi on The virgin washes the swaddling.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.