seuraa

Etusivu > ArkistoTiedote

OUTI-kirjastot opettavat tiedonhakua mobiilisti

7. kesäkuuta 2013 17:51

OUTI-verkkokirjaston opastus on siirtynyt paperilta mobiililaitteille. Oulun kaupunginkirjastossa kehitetyn sovelluksen avulla koululaiset voivat harjoitella verkkokirjaston hakuja. Tehtäviä voi tehdä omilla älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla. Tehtävät ovat vuorovaikutteisia, ja käyttäjä näkee heti, onko vastaus oikein vai väärin.

Alakoululaisille, yläkoululaisille ja lukiolaisille on omat tehtävänsä. Mobiilitehtävien avulla tiedonhakua voidaan opettaa myös kirjastoissa, joissa ei ole mikroluokkaa. Opettajat voivat hyödyntää tehtäviä koulussa opettaessaan OUTI-verkkokirjaston käyttöä.

Tehtäväsarjoihin pääsee tutustumaan QR-koodilla tai linkillä:

Lisätietoja:
Informaatikko Elina Kauppila elina.kauppila@ouka.fi, p. 050 361 8285

• Plus
  • Minus

infiniti floor mats, 15. tammikuuta 2014 11:37

I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job!
infiniti floor mats

skoda floor mats, 16. tammikuuta 2014 13:09

Very informative post! There is a lot of information here that can help any business get started with a successful social networking campaign!
skoda floor mats

Anonymous, 22. tammikuuta 2014 17:32

Thanks for a very interesting blog. What else may I get that kind of info written in such a perfect approach? I’ve a undertaking that I am simply now operating on, and I have been at the look out for such info.
the language of desire reviews

toyota floor mats, 23. tammikuuta 2014 12:20

You have done a great job. I will definitely dig it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site.
ban coupon facebook

residence civetta, 28. tammikuuta 2014 8:53

It was great to see the old printshop and everyone who works there again. I am excited to see a printing business still operating and growing, great job guys
residence civetta