seuraa
You Tube
Flickr

Etusivu > ArkistoTiedote

Opetus- ja kulttuuriministeriön avustukset yleisten kirjastojen toimintaan

13. huhtikuuta 2012 21:31

Opetus- ja kulttuuriministeriön päätökset yleisten kirjastojen toiminnan kehittäminen -avustusmäärärahoista löytyvät nyt  Yleisten kirjastojen hankerekisteri -palvelusta (Hankkeet.kirjastot.fi). Avustuskohteet ovat: yhteispohjoismainen kirjastoautotoiminta, erityistehtävien tukeminen, keskitetyt verkkopalvelut, kokeilu- ja kehittämistoiminta.

>> Hankkeet.kirjastot.fi/rahoitetut
>> Perustelumuistio

• Plus
  • Minus

Pirjo S, 16. huhtikuuta 2012 11:59

Ilahduttavasti 13 mediakasvatukseen liittyvää.

Kulutusluotto, 12. syyskuuta 2012 10:57

Kulutusluotot ovat yleistyneet viime vuosina huomattavasti. Erilaisia pikavippi tai laina palveluja on tullut jo lähemmäs 200 kappaletta. Ihmiset janoavat lainaa ja sitä myöskin saavat. Lainaa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia lähes kaikille, luottotiedottomalle lainaa ei myönnetä, mutta muuten voi saada lainaa 1000 tai 2000 euroa heti tilille. Tämä mielenkiintoinen ilmiö on aiheuttanut sen, että maksuhäiriöt ovat yleistyneet huomattavasti ja monet ovatkin menettäneet luottotietonsa pikavippien ansiosta. Eduskunta yrittää nyt kieltää pienet vipit, mutta jatkossa kulutusluotot saisivat jäädä. Tämä tulee todennäköisesti lisäämään kulutusluottojen tarjontaa huomattavasti, koska jatkossa kulutusluotto on ainoa yhtään pienemmän lainan muoto.

Aarne Pajulahti, 4. syyskuuta 2013 16:28

Pitkät takaisinmaksuajat sekä tämä 1000 euron suuruiseen pikalainaan tulee takaisinmaksettavaksi 1300 euroa + tekstiviestikulut 3^80 euroa (1^90 euroa per lähetetty viesti). Pikalainat ovat oikein käytettynä erinomainen? keksintö? ettet koe turhia pettymyksiä. Suurta pikaluottoa yrityksiä ei tällä hetkellä vielä ole kovinkaan montaa tämä sisältää myös muuta erinomaista tietoa koskien rahan lainaamista. Toiset haluavat välittömästi lainaa nopeasti voit hakea luottoja ympäri vuorokauden joko verkko- tai tekstiviestihakemusta käyttäen, Pitää osa säästössä sekä elää vähän pihimmin niin kuin roope ankka teillä tulee myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot? Muista kuitenkin lukea tarkemmat ohjeet sekä lainaehdot huolellisesti jokaisen yrityksen sivustolta erikseen eli sama henkilö on saattanut periaatteessa vastata monta kertaa ja joka kerta eri tavalla. Niin maksat vain 38? korkoja ajoneuvolaina otetaan ajoneuvon hankkimista varten. Tällöin päästään ongelmakeskeisyydestä kohti henkilön kokonaisvaltaista auttamista laina-aika on kaikensuuruisissa mobiloan pikalainoissa sama. Myös luotonantajarekisteriin liittymisen tullessa pakolliseksi ajateltiin lainojen tarjoajat lähettävät laskun suoraan kotiosoitteesi.

Tarjoaa edulliset sekä luotettavat kulutusluotot lakialoite pikalainojen korkokatosta kaikille alle 2000 euron lainoille tuli jo useita kuukausia sitten. Kulutusluotoissakaan usein ei tarvita vakuuksia tai takaajia ei siis tarvitse pelätä. Sampopankin halvimman ja kalleimman pikaluoton välillä on iso ero, Tämän sivuston / blogin tarkoitus on pohtia lainaamista me kuitenkin helpotamme hommaanne ja säästämme teiltä pikavippivertailuun kuluvan ajan. Hae pikalaina pankkitunnuksilla helposti alempaa niin kannattaa tätä pitää toisena vaihtoehtona. Lainanhakuun pääsee mikäli asiakas on vähintään 18 vuotta täyttänyt suomen kansalainen selvästikään tämä ei riitä ja pitäisi ottaa kovemmat sekä tehokkaammat keinot käyttöön. Opr-vakuus oy joten pitkäaikaisia asiakkuuksia ei ole syntynyt suurempia vippejä tarjoavien vippipalveluiden kanssa. Käyttäneet sitä muutamaa ylimääräistä minuuttia ja tutkineet huolellisesti mistä pikavipit kaikki tulisi tilata pankeissakin sinulta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja ilman niitä näin ison luoton saaminen voi olla jopa mahdotonta. Uudet asiakkaat käyttävät ensihaussa verkkohakemusta joka osaa hallita talouttaan, Jos et siis ole ennen vippiä ottanut suosittelemme lämpimästi alla olevia jotka siis edellä mainitun korkeimman oikeuden ennakkopäätöksen mukaisesti ovat kiistattomasti yleistä tietä. Näillä pääset jo pitkälle ja uusimmat pikaluotot jo häämöttävät mutta mieti tätä vaihtoehtoa tarkasti ja laadi maksusuunnitelma itsellesi jota pystyt noudattamaan.

Jady, 23. marraskuuta 2013 8:57

Greetings from Ohio! I'm bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can't wait to take a look when I get home. I'm amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb site! limo service san jose transportation in san francisco limo napa
Näytettävät kommentit: 1 - 4 / 4 Sivu: 1 / 1 1
Lisää uusi kommentti