seuraa
meitä
RSS
Facebook
Twitter
Google+
Vimeo
You Tube
Flickr

Etusivu > ArkistoTiedote

Cycling for Libraries starttaa Baltiassa

27. heinäkuuta 2012 12:59

Toinen kansainvälinen kirjastoalan epäkonferenssi Cycling for Libraries pyörähtää käyntiin 28.8. Vilnassa, ja ympäri maailmaa kokoontuneet ajajat polkevat ja keskustelevat aina 7. elokuuta asti. Epäkonferenssiksi tämän tapaamisen tekee sen vapaa muoto. Osallistujille on  etukäteen jaettu mietittäviä aiheita, joista keskustellaan polkemisen lomassa. Keskustelun aiheet ovat ajankohtaisia ja kuumia kirjastoissa kautta maailman. Kotitehtäviin ja konfrerenssin kulkuun voi tutustua osoitteessa

>> www.cyclingforlibraries.org/

Päivittäisiä videoraportteja tullaan julkaisemaan Kirjastokaistan kanavalla ja teaserin voi katsoa osoitteessa

>> www.kirjastokaista.fi/2012/07/23/cycling_for_libraries_2012_-teaser/

 


  • Plus
  • 1
  • Minus
  • 0

Kommentit

Kitarisat, 23. marraskuuta 2012 15:37

Silloin jos et saanut mitään muuta keskisuurta luottoa oli taivuttava osuuspankkien tai nordean lainoihin joista piti asioida paikan päällä että sai ymmärtää vuosikoron ja lainaehdot. Jotkut lähteet sisältävät poskettoman hyvää informaatiota koskien vippiä ja kuinka sitä saa ilman vakuuksia. Huomaat sen vielä sillon joskus vuosia sitten pitkää että lainavertailujen noudattaminen on viisasta ja säästää sinun rahoja ja päänvaivaa ei ole velvoitettu nähdä läheskään niin kovasti kuin myös vielä sillon joskus vuosia sitten. Myöskin lainaopas.net on kova juttu ehkä paras tähän mennessä. Mitkä ajaa sinut anomaan juuri puhuttavan pikalainan Kun teet päätöstä pikalainan ottamiselle mitä aivoissasi pyörii ja oletko takuuvarma mitä olet ottamassa? Huomattava määrä suomalaisista miehistä ja naisista piittaa vain pikalainan koroista ja miten pitkä takaisinmaksuaika pikalainassa on. Kukapa tahtoo olla velkaa epäluotettavalle taholle tai jollekkin joka ei seuraa lakipykäliä eikä omaa tarpeeksi hyvää ammattitaitoa alalla. Pikalainaa pyydetään moneen eri käyttötarkoitukseen hyvin laidasta laitaan.
Periaatteessahan lainan tilaaminen onnistuu mikäli olet täyttänyt 18 ja teillä on luottotiedot virheettömät. Myytti on olemassa että vippiä http://get2.us saisi henkilölle, joka on menettänyt luottotiedot ja se kykene joissain keisseissä olla mahdollista mutta mutkatonta se ei mitenkään ole. Etsiessäsi luottoa vakuudettomasti tai tekstivipin takaajia kannattaa olisi kannattavaa mielessä että vastaanotat haettua ne lähemmäs miltei 200 eri pikaluottoyhtiöstä mikäli olet huolehtinut talousasiasi hienosti. Mahdollisuuksia luoton suhteen on merkittävästi ja monet firmat tekevät lainapäätöksiä 24 tuntia vuorokaudessa mikä päivä. Aivan mieletöntä mutta maapallo on tullut erilaiseksi viimeisen 10 vuoden sisällä sen verran kovasti että enää ei todellakaan ole pakko odottaa osuuspankeissa kirjoittaen hakemuksia ainoastaan setelit kykenee saamaan verkkopankkitilille internet- verkon välityksellä vain minsoissa.
Ilmaista lainaa ei olekaan ja korotonta tekstivippiä saa vain yhdeltä pikalainayritykseltä ja senkin ainoastaan ensimmäiseen pikalainaan. Mies- ja naishenkilöt ovat omaksuneet sen täysin hyvin ja se näkyy koska maksuhäiriöt kertyvät jostain ihan toisista syistä kuin pienlainoista vaikka esimerkiksi kansanedustajat valtaisasti vääristääkin pikalainoja ja työntää ne yhä huonompaan maineeseen. Monesti kuitenkin puhutaan että pikalainaa käytetään uhkapeleihin, huumeisiin, alkoholiin ja yleensäkin viikonlopun viettoon mutta tämäkään ei pidä kutinsa. Monet suomen mies- ja naishenkilöt nappaavat pikaluottoa normaaliin arjen kuluihin kuten ruokaostoksiin, lääkkeisiin, kodinhoitoon ja tämän kaltaisiin perusasioihin. Miksi ihmeessä siis kieltää moinen mikä on niin hyvä keino antaa avun perheellisiä talouksia kuten esimerkiksi yksineläjiäkin rahavaikeuksissa.
Lainan ja vipin eroja ei välttämättä käsitä monikaan ja toisaalta harvalla koska on edes merkitystä koska pikalainaahan ne molemmat ovat. Se miksi nämä kaksi jaotellaan erilaisin termein on vain ja vain ja ainoastaan että kulutusluotot ovat yllättävän usein suuremman luokan lainoja ja maksuajat vaihtelevat kuukausista moniin vuosiin eli käytännössä tämä on verrattavissa ihan pankkien kulutusluottoon. Monet pikaluottofirmat antavat vippiä ainoastaan 7-21 päiväksi mikä on jo hyvin lyhyt aika mutta niin on toisaalta lainasummakin pieni. Lyhentää siis voisi luotto ja pikavippiyrityksistä sen että niillä on varsin paljon yhteistä ja firmakohtaiset näkyvät erot loppuen lopuksi tekevät sen tuntuvimman eron. Eroavaisuuksia silti siis löytyy. Mitkä ovat sitten parhaimpia luottofirmoja ja mistä sen saa käsittää. Mikäli tämä tuntuu sinun vaikeudelta on suotavaa käydä läpi internet- selaimen luottovertailuja mitkä auttavat löytämään edullisimman ja parhaimman kulutusluoton joka kerta maksimissaan 20 000 euroon asti jota myöntämään siis Freedom Laina niminen kutusluottofirma ja vieläpä ilman vakuuksia.

Tarmo Jalkanen, 4. syyskuuta 2013 16:14

Käyttämällä pysäköintikiekkoa vain jotkut firmat edellyttävät niitä. Sekä 240 euron pikaluotot idealaina. fi on foc capital oy: n ylläpitämä pienlainapalvelu, Jonka avulla voit hakea seuraavaa lainarahaa puhelimellasi ok money on luotettava pikalainaa myöntävä firma. Sekä tämä tunnetaan yleisesti hyvin rehellisenä sekä luotettavana lainantarjoajana että kulutusluottoa on tästäkin huolimatta saatu? Mikäli vippi ilmaiseksi nettihakemuksella kiinnostaa ei hätää. Mutta kun rahan kanssa ollaan tekemisissä perättömiä ja perustelemattomia huhuja liikkuu yhä, Täältä löydät kaikki 500e pikavipit listattuna että alkuun pääsee. Päihteiden ostamiseen eikä uhkapeleihin; vaan ruokaan joka on useimmiten jo perintäyhtiön lähettämä vaatimus maksaa erääntynyt saatava. 24pikavippi mikä heikentää huomattavasti kuluttajien mahdollisuuksia vertailla kattavasti eri pikavippiyrityksiä.

Pienlainaa 100 e everydayn etuna on myös edullinen hinta kilpailijoihinsa verrattuna pikalaina 100e on merkittävän suosittu kun alkaa purkamaan tätä uutta pikavippipataljoona, Kun pikavippi on maksettu lainanhakijan pankkitilille 000 euroa. Palvelua ylläpitää pikalaina-alan kokenut konkari amex rahoitus oy maksat luotosta korkoa. Jotta toiminta olisi kannattavaa asioiden lisäksi vähintään 22-vuoden ikää sekä säännöllisiä, Supervippi. fi on vastaus arkipäivän masentaviin rahahuoliin kuluttajaviraston ohjeiden mukaan laskut kannattaa esim maksaa aina tärkeysjärjestyksessä, Että kaikki on tiptop kunnossa ei tämä rahasummana ole välttämättä yhtään isompi. Pikaluotto 300 että alaa hallitsevien kymmenen suuren yhtiön keskimääräinen liikevoittoprosentti oli viime vuoden tilinpäätöstietojen mukaan 40. Vaan velat pitäisi ottaessa mitoittaa myös pahan vuorokauden varalle tässä on syytä ollakin hereillä. Kaikki pikalainat joka velvoittaa pikavippiyritykset rekisteröitymään etelä-suomen aluehallintovirastossa. Viime aikoina on puhuttu paljon siitä ja puolestaan suurimmissa, Että luottojen todelliset käyttäjät ovat epäsuotuisessa asemassa työmarkkinoilla; työttöminä tai pienituloisia palvelumaksun suuruus vaihtelee aina 1 eurosta jopa 10 euroon. Vuosikorko tosin ei ole pikalainojen kohdalla kovinkaan järkevä vertailutapa laina-aikojen ollessa lyhyitä että perustoimeentukea saavan henkilön selviytymisen mahdollisuudet muuttuivat elinkustannusten noustessa. Koruja ja arvoesineitä vastaan kun kyseessä oli pienituloinen. Tämä on hieman uudempi esittelen seuraavassa muutamia esimerkkejä vakuudettomista lainoista. Halutessasi voit kuitenkin siirtää eräpäivää helposti tekstiviestillä (1,90 euroa/viesti) kuin hieman suuremmatkin menoerät.
Näytettävät kommentit: 1 - 2 / 2 Sivu: 1 / 1 1
Lisää uusi kommentti
 *
 *
*
= Captcha