Kirjastonhoitajan sijaisuus

Ethän pelkää olla äänessä! Porvoon kaupunginkirjasto - Uudenmaan maakuntakirjasto etsii kaksikieliseen työyhteisöönsä kirjastonhoitajan sijaista ajalle 29.5.2017-18.2.2018.

Kirjastonhoitajan työtehtäviin kuuluu niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin opastaminen uuden teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin kirjastoympäristössä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu keskeisesti asiakaspalvelu.

Edellytämme suomen- ja ruotsinkielen taitoa mutta arvostamme etenkin hyvää ruotsinkielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työaika on 36,45 h/vko ja työhön kuuluu säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.
Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kolme kuukautta. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 2.5.2017 klo 14 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kaisa Tolonen, puh. 040 489 9605, kaisa.tolonen@porvoo.fi tai kirjastopalveluiden päällikkö Asko Rossi, puh. 040 4899737, asko.rossi@porvoo.fi